12/3/2024

In de media: Personeel Via

Vacature Via lanceert Personeel Via: het uitzendbureau van nu.

Adformatie publiceerde een artikel over de lancering van Personeel Via: het uitzendbureau van nu!


"Het is tijd voor een revolutie! Al meer dan 8 jaar is Vacature Via dé plek voor de crème de la crème op de arbeidsmarkt. Vacature Via heeft een gezicht, het is persoonlijk. Het is niet alleen de toon. Het is de smaak. Het is de door hen gehanteerde curatie.

In een wereld waarin tijden en mensen/wensen voortdurend veranderen, vergt het voor werkgevers nog steeds flink wat aanpassingsvermogen om geschikt personeel te vinden. Vooral als het gaat om divers personeel! Daarom presenteert Vacature Via met trots, Personeel Via: het uitzendbureau van nu. Uitzenden, detacheren, werving & selectie en employer branding? Personeel Via biedt het allemaal.

Maar wat maakt hen anders?Wat hun diensten betreft, niets. Het echte verschil zit in jaren lange opgebouwde relatie met hun diverse community. Want uiteindelijk draait het allemaal om de mensen/wensen..."Benieuwd waarom wij het verschil binnen de arbeidsmarkt maken? Lees er alles over op Adformatie.

"Het is tijd om dit groots aan te pakken! Vacature Via is een prachtig platform met geweldige mensen. Nu is het aan ons meer verantwoordelijkheid te nemen in het bemiddelen van vaste en tijdelijke banen. Met Personeel Via kunnen we dat als geen ander." - Nadir Mea, Founder & CEO van Vacature Via - Personeel Via
EMERCE publiceerde een artikel over de lancering van Personeel Via: het uitzendbureau van nu!
“We maken ons niet echt zorgen meer om de werkzoekenden. Ambitieuze en diverse kandidaten hebben we méér dan genoeg. De werkgevers, die hebben sollicitatietips en educatie nodig, zodat mensen bij hén willen werken. Vervolgens werkt het vanzelf.” – Marc Derby, Founder Vacature Via – Personeel Via



Voor meer informatie over Personeel Via, onze diensten en/of persaanvragen kunt u zich richten tot Susa Scholte – susa@personeelvia.nl – www.personeelvia.nl

Download insights

Tijden veranderen, en zo ook werkvloer-dynamiek. Met ons community-panel onderzoeken, publiceren en presenteren we regelmatig de meest prangende issues rondom wat werkzoekenden verwachten van de werkgever van nu. Hiermee geven we de opdrachtgever inzicht, onszelf autoriteit en blijven we altijd up-to-date.
Hallo?
hello:
off
/
on
Op zoek naar personeel en bovendien net zo gewild worden als de werknemers die je zoekt?! Geen probleem, wij hebben de oplossing! Neem contact op via email of telefoon en we staan direct voor je klaar! Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze brandstore in Amsterdam.
Tot snel!
Adres
Personeel Via b.v.
Koninginneweg 220H
1075 EL Amsterdam
Contact
info@personeelvia.nl
+31 020 89 50 466
Personeel Via is onderdeel van Vacature Via B.V. — KVK: 63246244